Detoxirem, Remedia, 10 plicuri

Detoxirem, Remedia, 10 plicuri

Formulă complexă din vitamine, minerale, aminoacizi, extracte standardizate din plante ce contribuie la detoxifierea organismului, menţinerea sănătăţii celulei hepatice şi la funcţionarea normală a ficatului.

Din păcate acest produs nu este disponibil
Retur Gratuit În 14 de zile
Armo
Trusted
Lets Encrypt
Mastercard
Visa

Îți recomandam aceste produse alternative

Vezi și în categorii similare

Fii primul care lasă un review acestui produs.

Detoxirem, Remedia, 10 plicuri

Mod de administrare: 1 plic de 2 ori pe zi, după masă. Pulberea se dizolvă în 200 ml apă şi se bea imediat.

Efecte și caracteristici: compoziţia complexă din: vitamine, minerale, aminoacizi, extracte standardizate din plante contribuie la menţinerea sănătăţii celulei hepatice şi la funcţionarea normală a ficatului.

Anghinarea (Cynara scolymus) îmbunătăţeşte funcţiile ficatului, având rol detoxifiant, normalizează valorile colesterolului, este un bun diuretic şi reduce efectele nocive ale alcoolului.

Păpădia (Taraxacum officinale) prin substanţele bioactive pe care le conţine menţine secreţia biliară, este tonic pentru ficat, ajută la buna funcţionare a tranzitului intestinal şi a rinichilor.

Rădăcina de Brusture (Arctium lappa) conţine uleiuri esenţiale, inulină, derivaţi ai acidului cafeic, triterpene, fitosteroli, taninuri, vitamine din complexul B. Are efect diuretic, purifică sângele şi protejează ficatul.

Ridichea neagră (Raphanus sativus var. niger) ajută la eliminarea pe cale naturală a deşeurilor metabolice şi la funcţionarea normală a stomacului, vezicii biliare, ficatului, putând fi folosită în curele de slăbire.

Armurariul (Sylibum marianum) este o plantă cunoscută de peste 2000 de ani pentru efectul de protecţie şi regenerare a ficatului. Silimarina ajută la protejarea membranelor celulare de la nivelul celulelor hepatice, împotriva substanţelor hepato-toxice (alcool, substanţe chimice toxice, metale grele, tetraclorură de carbon, radicali liberi). Silimarina intervine în producerea enzimelor implicate în sinteza de proteine, susţinând procesele de regenerare a celulelor lezate şi de producerea de noi celule hepatice.

Sfecla-roşie (Beta vulgaris var. rubra) conţine: vitaminele A, C, B1, B6, acid folic, precum şi calciu, magneziu, fier, fosfor, zinc, potasiu, mangan, zaharoză, alte oligozaharide şi polizaharide, aminoacizi etc. Îmbunătăţeşte metabolismul şi are efect asupra ficatului. Este cunoscută şi folosită şi pentru proprietăţile sale benefice asupra unor tulburări digestive (reface flora intestinală), renală, pulmonară hepatică (regenerează celula hepatică).

Afinul-american (Vaccinium macrocarpon) este o plantă perenă cu fructe de culoare roşie. Fructele au în compoziţie proantocianidine, acizi organici, pectine, taninuri, vitamine în proporţii ridicate. Dintre substanţele minerale, în cel mai mare procent apare potasiul, dar conţine şi calciu, fier, magneziu, mangan, zinc, sulf şi fosfor. Proantocianidinele sunt compuşi bioactivi care contribuie la păstrarea sănătăţii, protejând organismul împotriva distrugerii celulelor. Efectul este datorat conţinutului ridicat în potasiu şi pigmentului cu efect vasoprotector care ajută la protejarea vaselor sanguine.

DHA (acid docosahexaenoic) este obţinut printr-un proces de fermentare unic, din microalge din specia Ulkenia. DHA este eficient pentru sănătatea cardiovasculară şi mentală şi pentru funcţia vizuală, pentru femeile însărcinate şi cele care alăptează, pentru vegetarieni.

Vitamina A contribuie la metabolismul normal al fierului, la procesul de diferenţiere celulară, la funcţionarea normală a sistemului imunitar, la menţinerea vederii normale şi a sănătăţii pielii.

Vitamina E (Tocoferol), denumită şi “vitamina sănătăţii” contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Vitamina C (Acidul ascorbic) contribuie la menţinerea funcţionării normale a sistemului imunitar, la formarea colagenului pentru funcţionarea normală a vaselor de sânge, a ligamentelor, a pielii şi a sistemului osos.

Vitamina D3 (Colecalciferol) contribuie la absorbţia/utilizarea normală a calciului şi fosforului, la menţinerea sănătăţii sistemului osos, a funcţiei normale a sistemului muscular, a sănătăţii dinţilor, la funcţionarea normală a sistemului imunitar şi participă la procesul de diviziune celulară.

Vitaminele B1, B3, B6, B8, B12 contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos, la menţinerea sănătăţii psihice.

Vitaminele B2, B3, B6, B9, B12 contribuie la reducerea oboselii şi extenuării.

Vitaminele B6, B9, B12 contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Vitaminele B9 şi B12 contribuie la procesul de diviziune celulară.

Vitamina B1 (Tiamina) contribuie la funcţionarea normală a inimii.

Vitamina B2 (Riboflavina) contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos.

Vitamina B3 (Niacina) contribuie la menţinerea sănătăţii membranelor mucoase, a sănătăţii pielii.

Vitamina B5 (Acid pantotenic) contribuie la metabolismul energetic normal, la sinteza şi metabolizarea normală a hormonilor steroizi, a vitaminei D şi a unor neurotransmiţători şi la menţinerea performanţei mentale normale.

Vitamina B6 (Piridoxina) contribuie la sinteza normală a cisteinei, la metabolismul normal al homocisteinei, al proteinelor şi glicogenilor, la formarea normală a globulelor roşii şi la reglarea activităţii hormonale.

Vitamina B8 (Biotina) contribuie la metabolismul normal al macronutrienţilor, la menţinerea sănătăţii părului şi a pielii.

Vitamina B9 (Acidul folic) contribuie la creşterea ţesutului matern în timpul sarcinii, la sinteza normală a aminoacizilor, la buna funcţionare a hematopoiezei, la metabolismul normal al homocisteinei, la menţinerea sănătăţii psihice.

Inozitolul acționează împreună cu celelalte componente ale grupului de vitamine B, inclusiv cu biotina şi colina, în direcţia împiedicării agregării grăsimilor în ficat.

Zincul contribuie la metabolismul acido-bazic normal, la metabolismul normal al macronutrienţilor, al acizilor graşi şi al vitaminei A, la sinteza normală a proteinelor şi a ADN-ului.

Fierul contribuie la metabolismul energetic normal, la formarea normală a globulelor roşii şi a hemoglobinei, la transportul normal al oxigenului în corp, la funcţionarea normală a sistemului imunitar şi în procesul de diviziune celulară.

Manganul contribuie la metabolismul energetic normal, la formarea normală a ţesuturilor conjunctive şi la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Cuprul contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului imunitar şi la protejarea constituenţilor celulari împotriva stresului oxidativ.

Seleniul contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar, la funcţionarea normală a glandei tiroide şi la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Molibdenul contribuie la metabolismul normal al aminoacizilor care conţin sulf.

Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrienţilor şi la menţinerea concentraţiilor normale ale glucozei în sânge.

Coenzima Q 10 este un antioxidant mai puternic decât vitamina E şi participă activ în sistemul energetic şi respirator al fiecărei celule, contribuind la rezistenţa organismului în ansamblu şi la protejarea arterelor prin asigurarea menţinerii presiunii arteriale normale.

Fosfatidilcolina este o substanţă vitală pentru celulele organismului. Contribuie la menţinerea funcţiei normale a ficatului, centrul de detoxifiere al organismului.

Arginina este un aminoacid esenţial care ajută la detoxifierea ficatului, stimulează secreţia hormonului de creştere, a insulinei, a glucagonului (reglând funcţia pancreasului), menţine funcţionarea normală a sistemului imunitar, asigură neutralizarea şi eliminarea amoniacului din organism, influenţează spermatogeneza şi, împreună cu L-Ornitina, asigură creşterea masei musculare.

Cisteina are acţiune antioxidantă, creşte capacitatea de apărare a ficatului faţă de acţiunea nocivă a unor radiaţii, a diverşilor poluanţi (alcool, tutun, metale grele). În asociere cu arginina, asigură detoxifierea ficatului.

Ornitina, în asociere cu arginina, protejează ficatul de acţiunea toxică a medicamentelor, alcoolului şi a altor toxine, contribuie la eliminarea amoniacului format în organism, scade nivelul de uree din sânge şi ajută la cicatrizarea ţesuturilor.

Metionina este un derivat al homocisteinei, care neutralizează metaboliţii toxici din organism, contribuind la funcţionarea normală a celulei hepatice, reduce acumularea de metale grele, reduce nivelul de trigliceride şi de colesterol. Împreună cu inozitolul şi colina, reduce acumularea şi depozitele de grăsimi la nivel hepatic, îmbunătăţeşte metabolismul energetic al celulei musculare care susţine producţia de creatină.

Acidul alfa cetoglutaric neutralizează metaboliţii toxici din organism şi ajută la detoxifierea ficatului.

Lizina este un aminoacid esenţial care participă la formarea tuturor proteinelor. Reduce apariţia şi progresia demineralizării osoase (ajută la reglarea metabolismului calciului), stimulează refacerea ţesuturilor (oase, piele, tendoane, cartilaje, muşchi) cauzate de intervenţii chirurgicale, arsuri, inflamaţii articulare, îmbunătăţeşte metabolismul lipidic, menţine constant numărul de leucocite, eritrocite şi hemoglobină în sânge.

N-acetil L-cisteina (NAC), este derivatul N-acetil al aminoacidului natural, L-cisteina. Acetilcisteina are efecte cito-protectoare (protejează celulele), antioxidante, participă la sinteza hepatică a glutationului. De asemenea, este detoxifiant şi protector hepatic.

Carnitina este un aminoacid necesar pentru metabolizarea grăsimilor şi, prin aceasta, asigură buna desfăşurare a proceselor metabolice în ficat.

Glutationul redus, forma cea mai activă biologic, numit şi „proteina vieţii” este o proteină de dimensiuni reduse, prezentă în aproape toate celulele organismului, care are rol puternic antioxidant şi de eliminare a toxinelor. Îmbunătăţeşte şi menţine capacitatea de detoxifiere a ficatului.

Acidul alfa lipoic este necesar organismului, pentru ca acesta să producă energie şi să îşi îndeplinească funcţiile în mod normal. Detoxifiant şi antioxidant hepatic, reface membrana celulara afectată şi elimină metalele grele care afectează ficatul. Potenţează efectul vitaminelor antioxidante şi al Coenzimei Q10.

Glicina este unul din cei 20 de aminoacizi proteinogeni și intră în structura glutationului.

Taurina este un aminoacid esenţial care se găseşte în proporţii mari, faţă de restul aminoacizilor, în creier, inimă, colecist şi rinichi. Taurina joacă un rol foarte important în funcţionarea optimă a acestor organe.

EAN: 5944747002079
Numele original: DETOXIREM 10DZ
Ultima actualizare a paginii: 20.2.2019 07:03
În stoc furnizor În stoc furnizor
EAN: 5944747002079
Numele original: DETOXIREM 10DZ
Ultima actualizare a paginii: 20.2.2019 07:03
În stoc furnizor În stoc furnizor