Produse pentru depozitarea laptelui matern (3 produse)

Laptele matern este cea mai valoroasă sursă de vitamine şi minerale pentru copil, deoarece îl protejează de infecţii şi contribuie la dezvoltarea lui sănătoasă. Mamele care nu îşi pot alăpta copilul în anumite momente sau care au lapte în exces au …

Arată toate informațiile

Laptele matern este cea mai valoroasă sursă de vitamine şi minerale pentru copil, deoarece îl protejează de infecţii şi contribuie la dezvoltarea lui sănătoasă. Mamele care nu îşi pot alăpta copilul în anumite momente sau care au lapte în exces au nevoie de recipiente pentru depozitarea acestuia. În plus, aceste produse de depozitare a laptelui din magazinul online Pilulka.ro permit transportarea lui şi conservarea pe termen scurt în sticle practice. Dacă vrei să congelezi laptele matern, poţi folosi pungile sterilizate. Tot aici vei găsi dozatoare de lapte praf şi multe produse practice.

Product image

Lansinoh, Pungi de stocare lapte matern, 25buc

Sunt rezistente si durabile, concepute pentru stocarea in siguranta a laptelui matern.

1 buc în stoc
4537 Lei

LOVI Pungi pentru stocarea laptelui 25 buc 12/208

Pungutele pentru stocarea laptelui asigura o protectie excelenta pentru ceea ce este cel mai valoros:laptele mamei.Este modul sigur si igienic de a proteja laptele mamei pentru mai mult timp.Datorita inchiderii stranse, duble, sunt perfecta acasa, dar

 
3844 Lei3267 Lei
Product image

Medela, Pungi colectoare 180 ml pentru conservarea laptelui matern 25 buc

Extragerea laptelui matern folosind produsele unice Medela bazate pe cercetare, este dupa alaptat cea mai buna alegere pentru hranirea bebelusului.

 
5662 Lei

Categoria Depozitarea laptelui matern este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Depozitarea laptelui matern ordonate după Preț crescător. Produsele din categoria Depozitarea laptelui matern sunt sortate pentru a afișa mai întâi După popularitate.