Produse de curățenie
rozdělovník
mop/vysavač

Prietenul tău în lupta cu vasele murdare

Spălatul vaselor nu trebuie să fie un chin. Parfumul său proaspăt și revigorant face ca spălatul vaselor cu detergentul lichid concentrat pentru vase Pur să fie o plăcere. Acest detergent blând, dar concentrat, pătrunde ușor prin stratul de grăsime și depuneri acumulate, pentru a lăsa farfuriile, paharele, tacâmurile, oalele și tigăile sclipitor de curate.

Clin

Perwoll

Perwoll este detergentul ideal care îngrijește și protejează hainele tale încă de la prima spălare. Formulă acestuia de îngrijire, reînnoiește și protejează intensitatea culorilor, netezește fibrele textile și repară micro-deteriorările pentru mai multă elasticitate și fibre mai puternice.

Bref

BREF este un brand de produse de curățenie și igienă pentru baie, recunoscut în întreaga lume pentru eficiența sa dovedită în eliminarea murdăriei și a petelor dificile, precum și pentru acțiunea sa de îndepărtare a mirosurilor neplăcute. Printre principalele beneficii putem enumera:

– Acțiune puternică de curățare

– Eficacitate dovedită împotriva bacteriilor și virusurilor

– Îndepărtarea eficientă a petelor de murdărie și a depunerilor de calcar

– Parfumuri plăcute și proaspete

 

Bref
Perwoll & Cocolino

Perwoll & Cocolino

Perwoll și Cocolino sunt două branduri de produse de îngrijire a țesăturilor, cunoscute în întreaga lume pentru eficiența și calitatea lor superioară. Experți în spălatul hainelor! Vă ajută să arătați mai bine ca niciodată în haine care strălucesc de curățenie și miros a prospețime. Principalele caracteristici ale acestor branduri sunt: 

  •   Protecție pentru culori

– Îngrijire delicată pentru haine

– Haine moi și parfumate

– Acțiune eficientă împotriva petelor

– Îngrijire optimă pentru țesături delicate

 

Finish

 

Finish este un brand de produse de curățenie și igienă pentru vase, cunoscut în întreaga lume pentru calitatea sa superioară și eficiența dovedită în eliminarea murdăriei și a petelor dificile. Printre principalele beneficii ale produselor putem enumera: 

Curățare puternică;  Strălucire impecabilă; Îndepărtarea petelor; Îndepărtarea murdăriei incrustate;  Protecție împotriva coroziunii

 

Somat
rozdělovač