Cum se pot obtine creditele?

Cumpărăturile cu credite sunt foarte simple. În magazinul online Pilulka.ro trebuie doar să vă autentificați și să alegeți un produs. Apoi, pur și simplu regăsiti creditele în contul dumneavoastra. Creditele nu pot fi schimbate în numerar.

 

10 credite = 1 Leu din valoarea comenzii

prihlaste-se

Conectează-te

vyuzijte-kredity

Utilizați creditele din coșul dumneavoastră

sleva

Bucurați-vă de o reducere la comanda dvs

zjistit-pocet-kreditu

Cum aflu numărul de credite din contul meu?

Vă puteți monitoriza starea creditului prin conectarea la contul dvs. de utilizator pe site-ul Pilulka.ro sau în aplicația mobilă.

Câte credite pot folosi pentru fiecare comandă?

Creditele pot fi folosite în prima etapă a comenzii, bifând căsuța „Foloseste credite“; trebuie să fiți conectat pentru a le utiliza. Vă rugăm să rețineți că este întotdeauna posibilă folosirea a maximum 10% din prețul total al comenzii. Deoarece reducerile nu pot fi cumulate, este posibil să introduceți reducerea sub forma unui cupon de reducere sau a unor credite.

kolik-kreditu-na-objednavku
platnost-kreditu

Cât timp sunt valabile creditele?

Creditele au o valabilitate de 2 luni, iar expirarea lor poate fi monitorizată după ce vă autentificați în secțiunea de utilizator, făcând clic pe lista cu istoricul creditelor. Creditele nu pot fi utilizate în mod legal pentru alimente pentru copii marcate cu 1.