Contracepție

(1 produse)

Dacă vrei să te protejezi de o sarcină nedorită, nu trebuie neapărat să foloseşti prezervativul sau anticoncepţionalele prescrise de medicul tău. În magazinul online Pilulka.ro găseşti contraceptive locale, o modalitate accesibilă de protecţie, …

 Arată toate informațiile

Dacă vrei să te protejezi de o sarcină nedorită, nu trebuie neapărat să foloseşti prezervativul sau anticoncepţionalele prescrise de medicul tău. În magazinul online Pilulka.ro găseşti contraceptive locale, o modalitate accesibilă de protecţie, pentru care nu ai nevoie de prescripţie medicală.
În această categorie găseşti şi contraceptive de urgenţă, cum ar fi pastila de a doua zi. Ţine cont că, pentru a fi eficiente, aceste medicamente trebuie luate până într-un anumit interval (la cel mult 72 de ore de la contactul sexual neprotejat).

Product image

Escapelle 1.5mg, 1 comprimat, Gedeon Richter Romania

Escapelle este un contraceptiv de urgenţă, care poate fi utilizat în termen de 72 ore (3 zile) după un contact sexual neprotejat sau de la eşuarea metodei contraceptive utilizate de dumneavoastră.

1 buc în stoc

Produsele din categoria Contracepție sunt sortate pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Contracepție ordonate după Preț crescător. Categoria Contracepție este sortată pentru tine după Preț descrescător.