Chiloței de baie (0 produse)

Chiloțeii de baie sunt soluția ideală dacă mergeți în vacanță sau la piscină cu copii dumneavoastră. Sunt disponibili atât chiloței de baie de unică folosință, cât și reutilizabili. Spre deosebire de costumele de baie clasice pentru copii, aceștia …

Arată toate informațiile

Chiloțeii de baie sunt soluția ideală dacă mergeți în vacanță sau la piscină cu copii dumneavoastră. Sunt disponibili atât chiloței de baie de unică folosință, cât și reutilizabili. Spre deosebire de costumele de baie clasice pentru copii, aceștia sunt dotați cu un strat absorbant, astfel încât micile accidentesă fie evitate fără ca materialul să se înmoaie în apă. Aceștia soluția perfectă pentru copii care nu pot merge încă la oliță și au nevoie de un scutec atunci când se zbenguiesc pe malul apei.

Nu ai găsit ce căutai?

Spune-ne ce produse vrei să listăm pe site.

Recomandă un produs
Nu ai găsit ce căutai?

Ai nevoie de ajutor?

Contactează-ne și te ajutăm cu plăcere să selectezi sau să găsești produsul potrivit.

Ai nevoie de ajutor?

Categoria Chiloței de baie este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Chiloței de baie ordonate după Preț crescător. Produsele din categoria Chiloței de baie sunt sortate pentru a afișa mai întâi După popularitate.