Cărucioare sport (1 produse)

Carucioarele sport sunt destinate pentru parintii care doresc sa isi ia copiii cu ei la plimbari, dar care doresc sa aiba si posibilitatea de a face exercitiu fizic. Aceste carucioare sunt echipate cu roti mai mari si mai rezistente, care le permit …

Arată toate informațiile

Carucioarele sport sunt destinate pentru parintii care doresc sa isi ia copiii cu ei la plimbari, dar care doresc sa aiba si posibilitatea de a face exercitiu fizic. Aceste carucioare sunt echipate cu roti mai mari si mai rezistente, care le permit sa fie folosite pe terenuri accidentate si pentru plimbari lungi. De asemenea, sunt echipate cu suspensii care amortizeaza socurile si le fac mai confortabile pentru copii. Carucioarele sport au, de asemenea, un design compact si usor, astfel incat sa fie usor de manevrat si de transportat. Sunt, de asemenea, echipate cu un scaun reglabil, astfel incat sa poata fi adaptate la inaltimea si confortul copilului. In general, carucioarele sport sunt o alegere ideala pentru parintii care doresc sa isi ia copiii cu ei la plimbari si sa se mentina in forma.

Product image

Kinderkraft Carucior sport Grande LX BIRD

Copiii au o curiozitate naturala de a explora lumea inconjuratoare. Vor sa stie daca muschiul de copac este moale ca un burete si in ce copac canta privighetoarea. Cum este sa simti nisipul sub picioare si cata apa este in ocean. Ei intreaba, spioneaza, experimenteaza, descopera. Nu le plac restrictiile. De aceea, versiunea cea mai noua a iconicului GRANDE a fost creata pentru cei mai pretentiosi dintre Micii Calatori. Echipat cu patru roti amortizate de cauciuc si cu o cabina mare din material impermeabil cu filtru UPF50+ este gata pentru orice aventura! Nu ii stau in cale nici soarele, nici ploaia, nici muntele, nici potecile abrupte sau cararile de padure. GRANDE LX va fi tovarasul perfect de calatorie, oriunde te-ai duce!

1 buc în stoc
107993 Lei

Categoria Cărucioare sport este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Cărucioare sport ordonate după Preț crescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Cărucioare sport sortate după articole Preț descrescător.