CARBO DETOX WHITE CARBON Masca pentru curatarea fetei Peel - Off 2 x 5 g

Masca de curatare a fetei PEEL-OFF are un puternic efect de detoxifiere, imbunatatind starea tenului mixt, gras si sensibil. Formula inovatoare cu carbune ALB, bazata pe combinatia de proprietati dint...
Arată toate informațiile
Masca de curatare a fetei PEEL-OFF are un puternic efect de detoxifiere, imbunatatind starea  tenului mixt, gras si sensibil.
Formula inovatoare cu carbune ALB, bazata pe combinatia de proprietati dintre  carbon activ, pudra de diamant si lut alb, curata rapid si eficient pielea de toxine, ingusta porii pielii, previne formarea de cosuri.
Stratul de gel al mastii se usuca rapid pe piele si creeaza un strat hidroplastic care se adapteaza perfect la formei fetei.
Datorita efectului PEEL-OFF, pielea este profund purificata si porii sunt mai putin vizibili. Masca absoarbe excesul de sebum si indeparteaza celulele moarte ale pielii imbunatatind starea pielii si hidratarea.
REZULTAT: piele curata, proaspata, neteda si perfect mata. Riduri mai stranse si mai putin vizibile, pete de piele reduse.
APLICAREAplicati masca pe pielea curata de pe fata. Evitati zona ochilor si a gurii. Lasati timp de 20 de minute sau pana cand se usuca complet. Scoateti masca dintr-o singura bucata. Clatiti orice reziduu cu apa calda. Utilizati 2 ori pe saptamana. Potrivit pentru toate varstele.
Gramaj: 2x5g
Tara de provenienta: Polonia
Acest produs momentan nu este disponibil, aflăm informații de la furnizor
  • Portfoliu diversificat, cu 20 000 produse Portfoliu diversificat, cu 20 000 produse
  • Cea mai bună drogherie Cea mai bună drogherie
  • Reduceri interesante Reduceri interesante

Adaugă o recenzie acestui produs

EAN 5902169028800
Brand Bielenda
Numele original CARBO DETOX WHITE CARBON Masca pentru curatarea fetei Peel - Off 2 x 5 g