×
Pilulka.ro
Descărcați aplicația mobilă
Descărcați

Biscuiți, batoane, sticks-uri

Nu este deloc greu să mănânci sănătos şi nu trebuie să faci mari sacrificii alimentare, pentru a face asta. În magazinul online Pilulka.ro găseşti biscuiţi, batoane şi sticks-uri sănătoase şi cu puţine calorii, dar foarte gustoase. Indiferent că vrei gustări fără gluten sau cu un conţinut scăzut de grăsime, cookie-urile din făină integrală sunt exact ce ai nevoie. Biscuiţii sănătoşi din magazinul…

Arată toate informațiile

Cele mai vândute produse

Cereale Nestle Mic dejun cu biscuiți, 250 g Oferă-i puiului tău o masă delicioasă cu cereale pe bază de grâu, biscuiți și lapte, îmbogățite cu nutrienți esențiali.
1901 Lei
Goodies - Biscuiți ecologici în formă de animale 12+, 100g Biscuiții Goodies în formă de animale sunt potriviți de la vârsta de 12 luni, când copilul apreciaza gusturile.
1530 Lei
Batoane Organix Goodies din cereale cu morcov și mere, 12+ eco, 6x30g Batoanele Organix Goodies din cereale, morcov și mere sunt o gustare ușoară, ideală între mesele principale.
2237 Lei
CEREAL BIO BISCUITI CIOCOLATA, 132 g Savurati acesti biscuiti deliciosi cu ciocolata, zahar din trestie, faina integrala si faina de soia. Contin 18,5%…
1220 Lei
Junior Biscuiți 12 luni, Nestle, 180 g Nestle biscuiți junior- produs recomandat.de la 12 luni.
1187 Lei
Baton cu cu căpșune și ovăz pentru copii, Pulsin, 25 g VEGAN • FĂRĂ GLUTEN • FĂRĂ LAPTE • FĂRĂ SOIA
413 Lei
Baton proteic cu Arțar și Arahide, Pulsin, 50 g VEGAN ● FĂRĂ GLUTEN ● FĂRĂ LAPTE ● FĂRĂ SOIA
795 Lei
Vedeți mai multe produse cu cele mai bune rezultate

211 produse

Produse