Biciclete pentru echilibru (5 produse)

Bicicletele de echilibru au dimensiuni reduse, fiind realizate special pentru preșcolari. Comparativ cu bicicletele clasice, acestora le lipsesc pedalele, copilul conducând prin împingerea alternativă cu picioarele de sol. Aceste biciclete pot fi …

Arată toate informațiile

Bicicletele de echilibru au dimensiuni reduse, fiind realizate special pentru preșcolari. Comparativ cu bicicletele clasice, acestora le lipsesc pedalele, copilul conducând prin împingerea alternativă cu picioarele de sol. Aceste biciclete pot fi utilizate de copii de îndată ce învață să meargă. Astfel, mersul pe o bicicletă de echilibru devine o activitate distractivă prin care cei mici își pot consuma energia.

Lipsa pedalelor, dar și distanța mult mai mica care este până la sol, îmbunătățesc experiența celui mic, astfel încât, chiar dacă aceștia ar cădea, ar exista mai puține șanse de a suferi răni grave. Pe lângă faptul că este un mod de distracție pentru cel mic, o bicicleta de echilibru ajută la dezvoltarea abilităților motorii și a coordonării, consolidând încrederea în sine și oferind o tranziție mai ușoară către o bicicletă cu pedale.

Kinderkraft Bicicleta Fara Pedale GOSWIFT BLACK VOLT

Vrei sa ii insufli copilului dragostea pentru sport? Ofera-i GOSWIFT – bicicleta sportiva fara pedale, care prin distractie dezvolta abilitatile motorii ale celui mic si il pregateste perfect pentru mersul pe o bicicleta adevarata!

1 buc în stoc
42499 Lei38635 Lei
Product image

Dino Bikes Bicicleta copii 14'' RN Alb-Roz

Bicicleta este potrivita fetitelor cu varsta de 4 - 5 ani, cu inaltimea cuprinsa intre 95 - 115 cm fabricat in Italia

 
71799 Lei
Product image

Dino Bikes Bicicleta copii 12'' RL Roz

Bicicleta este prevazuta cu cosulet pentru cumparaturi si scaunel pentru papusa.

 
55799 Lei
Product image

Dino Bikes Bicicleta copii 14'' Unicorn Alb

Hai la o plimbare pe cinste cu noua ta bicicleta cu Unicorn!

 
73199 Lei
Product image

Dino Bikes Bicicleta copii 12'' RSN Alb-Mov

Bicicleta este potrivita fetitelor cu varsta cuprinsa intre 3 - 4 ani, cu inaltimea cuprinsa intre 87 - 110 cm fabricat in Italia.

 
82099 Lei

Categoria Biciclete pentru echilibru este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Biciclete pentru echilibru ordonate după Preț crescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Biciclete pentru echilibru sortate după articole Preț descrescător.