Triciclete și biciclete (5 produse)

În această categorie vei găsi biciclete, mergătoare, dar şi triciclete şi scutere pe care copilul tău le va adora. Mergătoarele sunt necesare pentru primii paşi ai copilului. Poţi alege mergător activ, care acţionează ca un suport mobil pentru …

Arată toate informațiile

În această categorie vei găsi biciclete, mergătoare, dar şi triciclete şi scutere pe care copilul tău le va adora. Mergătoarele sunt necesare pentru primii paşi ai copilului. Poţi alege mergător activ, care acţionează ca un suport mobil pentru momentul în care cel mic începe să meargă, dar şi mergător pasiv, în care bebeluşul va sta liniştit. Reflectorul pentru copil este un ajutor pentru când acesta va dori să înveţe să meargă pe bicicletă. Tricicletele pentru cei mici sunt ideale pentru activităţi în aer liber, dar şi pentru a-i ajuta pe aceştia să meargă. Astfel, copilul tău va explora lumea din jurul său, în timp ce îşi va îmbunătăţi reflexele şi echilibrul. Scuterele pentru copii sunt ideale pentru plimbări, dar vor dezvolta şi echilibrul celui mic.

Kinderkraft Bicicleta Fara Pedale GOSWIFT BLACK VOLT

Vrei sa ii insufli copilului dragostea pentru sport? Ofera-i GOSWIFT – bicicleta sportiva fara pedale, care prin distractie dezvolta abilitatile motorii ale celui mic si il pregateste perfect pentru mersul pe o bicicleta adevarata!

1 buc în stoc
42499 Lei
38635 Lei
Product image

ATV Peg Perego Polaris Outlaw 330 W, 12V, 3 ani+, Negru / Rosu

Quad-ul electric pentru copii, cu sunete si lumini si sunete, pentru plimbari off-road distractive

 
250983 Lei
Product image

Bicicleta copii 14'' RN , DINO BIKES

 
71799 Lei
Product image

Bicicleta copii 12'' RSN , DINO BIKES

 
82099 Lei
Product image

Prima mea tricicleta roz cu maner - Unicorn

Hai la plimbare! Tricicleta este ideala pentru iesirile in aer liber alaturi de copilul tau, siguranta acestuia aflandu-se pe primul loc.

 
15456 Lei

Categoria Triciclete și biciclete este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Triciclete și biciclete ordonate după Preț crescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Triciclete și biciclete sortate după articole Preț descrescător.