Bețisoare din bumbac (3 produse)

Beţişoarele cu vârf din bumbac reprezintă un instrument practic pentru curăţarea urechilor, a buricului şi a nasului. În magazinul online Pilulka.ro găseşti o varietate largă de produse, potrivite atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. Capătul …

Arată toate informațiile

Beţişoarele cu vârf din bumbac reprezintă un instrument practic pentru curăţarea urechilor, a buricului şi a nasului. În magazinul online Pilulka.ro găseşti o varietate largă de produse, potrivite atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. Capătul subţire nu provoacă leziuni şi te ajută să elimini murdăria. Le găseşti ambalate atât în cutii din plastic, cât şi în pungi.

Product image

Betisoare igienice cu 100% bumbac, Bella, 200 buc

Betisoare igienice din hartie, cu capetele invelite in 100% bumbac.

 
1074 Lei
Product image

Douce Nature Betisoare de urechi cu bumbac organic 200buc

Douce Nature este o gama de produse cosmetice bio si produse bio pentru igiena intregii familii. Produsele sunt fabricate in Franta si majoritatea sunt realizate sub control dermatologic sau farmaceutic.

În stoc furnizor
1338 Lei
Product image

Betisoare igienice pentru urechi, Bella, 100 bucati

 
556 Lei

Produsele din categoria Bețisoare din bumbac sunt sortate pentru tine după Nr. review-uri. În categoria Bețisoare din bumbac produsele sunt sortate după Preț descrescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Bețisoare din bumbac sortate după După popularitate.