Aspirator nazal+set de curățare ureche Nuby +0

Aspirator nazal+set de curățare ureche Nuby +0

Aspirator nazal+set de curățare ureche Nuby +0, un set complet pentru îngrijirea bebelușului.

Între 1 și 5 buc pe stoc Îl primești pe 26. 6. opțiuni de livrare
1874 Lei
Credite oferite: 1.87 credite
Retur Gratuit În 30 de zile
Armo
Trusted
Lets Encrypt
Mastercard
Visa
Fii primul care lasă un review acestui produs.

Aspirator nazal+set de curățare ureche Nuby +0

1) Aspiratorul nazal este o metodă simplă și eficientă de a curăța nasul folosind un vacuum delicat. Pentru utilizare, apăsați întâi pompiţa aspiratorului, puneți vârful moale la baza nării bebelușului și apoi eliberați pompita. Curățați vârful după fiecare utilizare. ATENȚIE: NU strângeți pompita aspiratorului în timp ce vârful acestuia este în nara bebelușului.
2) Pompita pentru ureche: Îndepărtați vârful aspiratorului și înlocuiți-l cu pompa flexibilă pentru ureche. Pentru a îndepărta impuritățile din urechea bebelușului, apăsați întâi pompiţa aspiratorului, puneți vârful pompiţei în canalul urechii externe și eliberați apoi încet presiunea din aspirator. Utilizarea unei soluții de îndepărtare a cerumenului și o pompiţă/ seringă pentru ureche este singura metodă aprobată pentru îndepărtarea acumulării de „ceară din urechi”.
ATENȚIE: NU strângeți pompiţa aspiratorului în timp ce vârful acesteia este în canalul urechii. Nu folosiți niciodată bețișoare de urechi pentru a îndepărta ceara și impuritățile din canalul urechii bebelușului.

CURĂȚARE: Înainte de prima și după fiecare utilizare, spălați bine produsul cu apă caldă și săpun, apoi clătiți bine. Pentru siguranța și sănătatea copilului dumneavoastră: ATENȚIE! Utilizați întotdeauna produsul sub supravegherea unui adult. Înainte de fiecare utilizare, verificați produsul. Aruncați la primul semn de deteriorare sau defecțiune. Păstrați toate componentele și nu le lăsați la îndemână copiilor.

EAN: 048526001729
Brand: Nuby
Producător: Nuby
Pentru: Bebeluși
Numele original: Nuby-Aspirator nasal+set de curatare ureche +0

Informații suplimentare

EAN: 048526001729
Brand: Nuby
Producător: Nuby
Pentru: Bebeluși
Numele original: Nuby-Aspirator nasal+set de curatare ureche +0