Artrohelp Forte, Zenyth, 14 plicuri

Artrohelp Forte, Zenyth, 14 plicuri

ArtroHelp Forte este un produs inovator, care asigură îngrijirea completă a tuturor articulațiilor: coloană vertebrală, mână, umăr, șold, genunchi. Cu ingrediente de ultimă generație, optim dozate, ArtroHelp Forte acționează deopotrivă pentru menținerea elasticității și flexibilității articulațiilor, cât și pentru reducerea disconfortului articular. Pentru îngrijirea completă a articulațiilor este nevoie de colagen, glucozamină și condroitină, plante cu proprietăți antiinflamatoare, un supliment de magneziu, unul de antioxidanți și un produs cu enzime, pentru asimilarea optimă a celorlalte produse. Poți folosi 6 produse diferite sau ArtroHelp Forte, produsul unic care le înglobează pe toate 6.

Din păcate acest produs nu este disponibil
Retur Gratuit În 14 de zile
Armo
Trusted
Lets Encrypt
Mastercard
Visa

Îți recomandam aceste produse alternative

Vezi și în categorii similare

Fii primul care lasă un review acestui produs.

Artrohelp Forte, Zenyth, 14 plicuri

Ingrediente

Colagen bovin hidrolizat de tip I și II, glucozamină, condroitină, magneziu marin, extracte vegetale standardizate (gheara-diavolului, Boswellia serrata, acerola, curcuma, morcov, scorțișoară), inulină, enzime proteolitice (bromelaină și papaină), extract de Stevia.

Produs 100% natural. Fără conservanți, coloranți sau arome artificiale.

ArtroHelp Forte este un complex inovator pentru îngrijirea articulațiilor! Cu ingrediente de ultimă generație, optim dozate, ArtroHelp Forte contribuie la menținerea elasticității și flexibilității articulațiilor, la reducerea disconfortului articular și la redarea mobilității articulare.

Colagen hidrolizat de tip I și II

Cărămizile din care sunt construite cartilajele articulare – acesta este colagenul. În lipsa colagenului, articulațiile nu mai funcționează corespunzător. ArtroHelp Forte este singurul produs pentru articulații care conține colagen hidrolizat de tip I și II în doze optime pentru sănătatea articulațiilor. Potrivit studiilor, colagenul hidrolizat administrat pe cale orală se absoarbe la nivel intestinal și se acumulează în cartilajele articulare, determinând reducerea disconfortului articular și îmbunătățirea funcționării articulației.
Doza zilnică de ArtroHelp Forte îți furnizează 5000 mg colagen!

Glucozamină și condroitină

Glucozamina și condroitina sunt parte integrantă a cartilajelor articulare, fiind produse în mod normal de organismul uman. În unele cazuri însă (suprasolicitarea articulațiilor, înaintarea în vârstă) este nevoie de suplimentarea dietei cu glucozamină și condroitină, pentru a încetini degradarea articulațiilor și pentru a reda mobilitatea și flexibilitatea acestora.
Doza zilnică de ArtroHelp Forte îți furnizează 1400 mg glucozamină + condroitină!

Magneziu marin

Magneziul este deosebit de important pentru funcționarea normală a sistemului muscular. Atunci când suferi de dureri articulare, mușchii din jurul articulației sunt contractați. Un supliment cu magneziu ajută în acest caz la decontractarea musculaturii și la readucerea stării de bine.
Doza zilnică de ArtroHelp Forte îți furnizează 900 mg magneziu marin*!
* cu min. 33% magneziu, 80% din doza zilnică de magneziu, necesar funcționării sistemului muscular.

Harpagophytum/gheara-diavolului

Excelent antiinflamator și analgezic, Harpagophytum (gheara-diavolului) ajută la menținerea sănătății articulațiilor, ligamentelor, tendoanelor și mușchilor. Harpagophytum este utilă în reducerea disconfortului la nivelul articulațiilor, contribuind la recăpătarea mobilității și flexibilității articulare. În plus, Harpagophytum este mai bine tolerată decât antiinflamatoarele de sinteză.
Doza zilnică de ArtroHelp Forte îți furnizează 1200 mg Harpagophytum!

Boswellia serrata

Boswellia serrata este una dintre cele mai studiate plante pentru efectul său de reducere a disconfortului articular. S-a demonstrat că extractul de boswellia, standardizat în acid boswellic, posedă efecte antiinflamatorii comparabile cu ale antiinflamatoarelor nesteroidiene. Acizii boswellici interferează cu anumite proteine și enzime care întrețin inflamațiile, durerea și stările febrile.
Doza zilnică de ArtroHelp Forte îți furnizează 300 mg Boswellia!

Vitamina C din Acerola

Vitamina C are un dublu efect pentru sănătatea articulațiilor. Pe de o parte contribuie la sinteza normală a colagenului necesar pentru buna funcționare a articulațiilor. Pe de altă parte, datorită efectului său antioxidant, vitamina C contribuie la blocarea radicalilor liberi din articulații. Astfel, vitamina C reduce stresul oxidativ, facilitează regenerarea cartilajelor și încetinește degradarea articulară.

Curcuma

Curcuma, substanța activă din turmeric, are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii puternice. Datorită proprietăților antioxidante ajută la reducerea stresului oxidativ și la încetinirea degradării articulare. În același timp, prin proprietățile antiinflamatorii, curcuma ajută la diminuarea disconfortului articular, la îmbunătățirea mobilității și flexibilității articulațiilor.

Suc de morcov

Sursă extraordinară de caroten, un antioxidant deosebit, sucul de morcov acționează pentru reducerea stresului oxidativ în articulații. Complexul antioxidant din ArtroHelp Forte – vitamina C + caroten – contribuie astfel la blocarea radicalilor liberi din articulații și, implicit, la o mai bună mobilitate.

Scorțișoară

Scorțișoara, unul dintre cele mai cunoscute condimente, este un antioxidant extraordinar. Polifenolii din scorțișoară au proprietăți de susținere a sistemului imunitar. Prin efectul antioxidant, scorțișoara contribuie alături de vitamina C și caroten la încetinirea degradării articulare.

Inulină

Inulina este o fibră prebiotică, extrasă din rădăcina de cicoare. Inulina contribuie la refacerea mucoasei intestinale și la echilibrarea florei intestinale, care la rândul lor îmbunătățesc absorbția unor substanțe nutritive și reduc procesele proinflamatoare.

Bromelaină

Bromelaina contribuie, alături de papaină, la asimilarea optimă a nutrienților din ArtroHelp Forte. Bromelaina, enzimă extrasă din ananas, este utilă în procesul de descompunere a proteinelor. De asemenea, studiile au demonstrat efectele benefice ale bromelainei în reducerea disconfortului articular după intervenții chirurgicale, entorse sau alte traumatisme.

Papaină

Papaina, extrasă din fructul de papaya, îmbunătățește digestia și crește bioabsorbția nutrienților din ArtroHelp Forte. De asemenea, papaina ajută la reducerea retenției de lichide și a edemelor care apar după traume locale sau intervenții chirurgicale.

Frunze de Stevia

Stevia este un îndulcitor 100% natural, cu aport caloric scăzut și fără efectele secundare ale zahărului rafinat. Extractul din frunze de stevia conferă produsului ArtroHelp Forte un gust foarte bun.

Indicații

  • Menținerea elasticității și flexibilității articulațiilor.
  • Reducerea disconfortului articular.
  • Formarea colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos și a ligamentelor.
  • Funcționarea normală a sistemului muscular.
  • Recuperarea post-intervenție chirurgicală.
  • Avantajele ArtroHelp Forte
  • Singurul produs care asociază două tipuri de colagen în doze optime, complexul de glucozamină și condroitină cu componenta antalgică (Boswellia și Harpagophytum).
  • Conține glucozamină de origine vegetală, sigură și pentru cei care suferă de alergie la glucozamina din crustacee!
  • Biodisponibilitate ridicată datorită enzimelor.

Ce este osteoartrita?

Osteoartrita este cea mai comună formă de artrită, care afectează milioane de oameni din întreaga lume. Aceasta se produce atunci când cartilajul care protejează capetele oaselor se degradează de-a lungul timpului. Deși osteoartrita poate afecta orice articulație, cel mai frecvent afectate sunt articulațiile mâinilor, genunchilor, șoldurilor și coloanei vertebrale. Osteoartrita se agravează progresiv și nu există nici un tratament curativ. Rămânând activ, menținând o greutate optimă, folosind suplimente alimentare, precum și alte măsuri terapeutice pot încetini progresia bolii și pot ajuta la calmarea durerii și la redobândirea funcționalității articulației.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, până la 80% dintre pacienții cu osteoartrită au un anumit grad de limitare în mișcare, iar 25% dintre ei nu își pot îndeplini corespunzător activitățile zilnice.

Beneficiile colagenului

Colagenul este proteina constituentă a țesutului conjunctiv (oase, ligamente, piele). O dată cu înaintarea în vârstă, producția de colagen din organism scade, ceea ce determină apariția degradării cartilajelor articulare și scăderea densității osoase. Aici intervine ArtroHelp Forte, singurul produs cu două tipuri de colagen de ultimă generație, cu bioabsorbție ridicată.

ArtroHelp Forte este recomandat vârstnicilor cu probleme articulare, sportivilor, persoanelor care depun muncă fizică solicitantă sau au greutate în exces, ceea ce pune presiune pe articulații.

Durerile articulare

Durerile articulare sunt cel mai adesea semnul inflamației la nivel articular. Ce poate fi mai bine decât a scăpa de dureri și a te mișca din nou în voie?! Totuși, acest lucru nu este suficient. Durerile pot reveni oricând, iar articulațiile se pot degrada. Aici intervine ArtroHelp Forte! Cu ingrediente de ultimă generație, optim dozate, ArtroHelp Forte acționează deopotrivă pentru reducerea disconfortului articular, cât și pentru menținerea elasticității și flexibilității articulațiilor.

Mod de administrare

În 150-200 ml apă, suc de fructe, smoothie-uri, shake-uri. A se utiliza timp de 3-6 luni!

A se administra cu 2 ore înainte sau la 2 ore după medicamente.

Doze uzuale

Doza zilnică: 1-2 plicuri/zi, luate odată sau fracționat. Cure intensive (în traumatisme, accidentări, meteosensibilitate): 3-4 plicuri/zi, fracționat, timp de 1-2 săptămâni. Doza maximă: 4 plicuri/zi.

Articulațiile îmbătrânesc!!! Oprește îmbătrânirea articulațiilor dacă dorești să mergi pe jos cât vrei tu de mult sau să joci tenis și la 70 de ani! Ai grijă de articulațiile tale cu ArtroHelp Forte! Reduce disconfortul articular, încetinește degradarea articulațiilor și le protejează!

EAN: 5941872400534
Numele original: ARTROHELP FORTE 14plicuri ZENYTH
Ultima actualizare a paginii: 11.1.2019 07:02
În stoc furnizor În stoc furnizor
EAN: 5941872400534
Numele original: ARTROHELP FORTE 14plicuri ZENYTH
Ultima actualizare a paginii: 11.1.2019 07:02
În stoc furnizor În stoc furnizor