Aparatură și dispozitive medicale - Tommee Tippee

În orice locuinţa ar trebui să se găsească consumabile medicale, care să te ajute să acorzi primul ajutor, în caz de accidente sau probleme de sănătate. Leziunile minore pot fi tratate acasă, dacă ai bandaje, tampoane din bumbac şi medicamente pentru...
Arată toate informațiile

În orice locuinţa ar trebui să se găsească consumabile medicale, care să te ajute să acorzi primul ajutor, în caz de accidente sau probleme de sănătate. Leziunile minore pot fi tratate acasă, dacă ai bandaje, tampoane din bumbac şi medicamente pentru curăţarea plăgilor, iar în magazinul online Pilulka.ro găseşti tot ce ai nevoie pentru a-ţi organiza o mică farmacie. Unguentele şi gelurile pentru curăţarea rănilor sunt absolut necesare, dar aici găseşti şi ciorapi şi chiloţi de comprese, coliere de fixare sau orteze.
Pacienţii cu diabet zaharat găsesc, în magazinul online Pilulka.ro, benzi de test care măsoară nivelul de glucoză din sânge, ace pentru toate tipurile de stilouri de insulină, tensiometre şi tonometre sau termometre digitale şi fără contact.

Sterilizator Pentru Calatorii Pentru 1 Biberon, Tommee Tippee

Tommee Tippee - Sterilizator Pentru Calatorii Pentru 1 Biberon

1 buc în stoc
72.39 Lei

Tommee Tippee Sterilizator Pentru Cuptorul Cu Microunde

Sterilizatorul Pentru Cuptorul Cu Microunde Closer to Nature este rapid si eficient. Sterilizeaza in 4-8 minute pana la 4 biberoane si accesoriile lor.

 
157.44 Lei

Nebulizator cu ultrasunete Tomchi, Agu

AGU Baby - Produse inteligente, create pentru nevoile copilului tau.

 
334.78 Lei

Sterilizator Electric, Tommee Tippee

Sterilizeaza 6 biberoane in 5 minute (plus 3 minute de racire)

 
408.54 Lei 367.69 Lei