Aparatură și dispozitive medicale - Prodotto da Innoliving Spa

În orice locuinţa ar trebui să se găsească consumabile medicale, care să te ajute să acorzi primul ajutor, în caz de accidente sau probleme de sănătate. Leziunile minore pot fi tratate acasă, dacă ai bandaje, tampoane din bumbac şi medicamente pentru...
Arată toate informațiile

În orice locuinţa ar trebui să se găsească consumabile medicale, care să te ajute să acorzi primul ajutor, în caz de accidente sau probleme de sănătate. Leziunile minore pot fi tratate acasă, dacă ai bandaje, tampoane din bumbac şi medicamente pentru curăţarea plăgilor, iar în magazinul online Pilulka.ro găseşti tot ce ai nevoie pentru a-ţi organiza o mică farmacie. Unguentele şi gelurile pentru curăţarea rănilor sunt absolut necesare, dar aici găseşti şi ciorapi şi chiloţi de comprese, coliere de fixare sau orteze.
Pacienţii cu diabet zaharat găsesc, în magazinul online Pilulka.ro, benzi de test care măsoară nivelul de glucoză din sânge, ace pentru toate tipurile de stilouri de insulină, tensiometre şi tonometre sau termometre digitale şi fără contact.

Prodotto da Innoliving Spa Patura electrica din lana sintetica pentru doua persoane INN064

Perna poate fi ținută în priză pe toată perioada nopții, păstrând constanța temperatura selectată (are trei niveluri de încălzire).

1 buc în stoc
227.86 Lei

Difuzor de arome cu ultrasunete, lumini si timer Innoliving INN-772, 250 ml

Difuzor de arome cu ultrasunete, lumini si timer Innoliving INN-772, 250 ml

 
123.17 Lei

Prodotto da Innoliving Spa Patura electrica din lana sintetica pentru o persoana INN062

Pătura electrică trebuie pornită cu o oră înainte de a merge la culcare. Perna poate fi ținută în priză pe toată perioada nopții, păstrând constantă temperatura selectată (are trei niveluri de încălzire).

 
147.8 Lei