Aparatură și dispozitive medicale - Perfect Medical

În orice locuinţa ar trebui să se găsească consumabile medicale, care să te ajute să acorzi primul ajutor, în caz de accidente sau probleme de sănătate. Leziunile minore pot fi tratate acasă, dacă ai bandaje, tampoane din bumbac şi medicamente pentru...
Arată toate informațiile

În orice locuinţa ar trebui să se găsească consumabile medicale, care să te ajute să acorzi primul ajutor, în caz de accidente sau probleme de sănătate. Leziunile minore pot fi tratate acasă, dacă ai bandaje, tampoane din bumbac şi medicamente pentru curăţarea plăgilor, iar în magazinul online Pilulka.ro găseşti tot ce ai nevoie pentru a-ţi organiza o mică farmacie. Unguentele şi gelurile pentru curăţarea rănilor sunt absolut necesare, dar aici găseşti şi ciorapi şi chiloţi de comprese, coliere de fixare sau orteze.
Pacienţii cu diabet zaharat găsesc, în magazinul online Pilulka.ro, benzi de test care măsoară nivelul de glucoză din sânge, ace pentru toate tipurile de stilouri de insulină, tensiometre şi tonometre sau termometre digitale şi fără contact.

Tensiometru de braț cu adaptor PM02, Perfect Medical

Tensiometru de brat, ecran LCD cu adaptor cadou

 
160.11 Lei

Tensiometru de braț cu adaptor inclus PM119, Perfect Medical

Tensiometru Perfect-Medical cu senzori de mare precizie, adaptor inclus

 
172.43 Lei

Termometru cu infraroșu PM04, Perfect Medical

Multifunctional• Masoara digital in ureche, frunte, obiecte si temperatura ambientala /functia orei.

1 buc în stoc
104.7 Lei

Termometru non contact PM138, Perfect Medical

Cu ajutorul termometrului NON-CONTACT pe langa temperatura corporala putem masura cu usurinta si temperatur: Apei pentru baie, laptelui matern, hranei bebelusului si a aerului inconjurator.

 
130.56 Lei

Pulsoximetru de deget PM23, Perfect Medical

Pulsoximetru de deget Profesional, pentru verificarea saturatiei de oxigen din sange (SpO2), pulsului si PI(indice de perfuzie)

 
123.17 Lei