Aparatură și dispozitive medicale - Biomed Co

În orice locuinţa ar trebui să se găsească consumabile medicale, care să te ajute să acorzi primul ajutor, în caz de accidente sau probleme de sănătate. Leziunile minore pot fi tratate acasă, dacă ai bandaje, tampoane din bumbac şi medicamente pentru...
Arată toate informațiile

În orice locuinţa ar trebui să se găsească consumabile medicale, care să te ajute să acorzi primul ajutor, în caz de accidente sau probleme de sănătate. Leziunile minore pot fi tratate acasă, dacă ai bandaje, tampoane din bumbac şi medicamente pentru curăţarea plăgilor, iar în magazinul online Pilulka.ro găseşti tot ce ai nevoie pentru a-ţi organiza o mică farmacie. Unguentele şi gelurile pentru curăţarea rănilor sunt absolut necesare, dar aici găseşti şi ciorapi şi chiloţi de comprese, coliere de fixare sau orteze.
Pacienţii cu diabet zaharat găsesc, în magazinul online Pilulka.ro, benzi de test care măsoară nivelul de glucoză din sânge, ace pentru toate tipurile de stilouri de insulină, tensiometre şi tonometre sau termometre digitale şi fără contact.

Biomed AntiAlcool, Biomed Co, 100 ml

Tincturile de plante medicale din compoziția acestui preparat acționează ameliorând simptomele crizei abstinentiale și prin această face posibilă o stabilizare psiho-fizică a organismului. De asemenea, acționează că un protector al ficatului și are efecte benefice asupra alcoolismului cronic. Substanțele din compoziția acestui preparat provoacă senzația de respingere a consumului de alcool.

În stoc furnizor
25.6 Lei