Accesorii alăptare (2 produse)

Accesoriile pentru alăptare sunt produse de îngrijire a copilului utilizate pentru a facilita procesul de alăptare. Aceste produse pot include scoici pentru sân, biberoane, diverse dispozitive pentru alăptare sau preparare a laptelui. Aceste …

Arată toate informațiile

Accesoriile pentru alăptare sunt produse de îngrijire a copilului utilizate pentru a facilita procesul de alăptare. Aceste produse pot include scoici pentru sân, biberoane, diverse dispozitive pentru alăptare sau preparare a laptelui. Aceste accesorii sunt importante pentru a asigura că procesul de alăptare se desfășoară în mod eficient și confortabil pentru ambele părți.

Product image

Scoici pentru sân Philips Avent

Cupele ultra-moi pentru sâni Philips AVENT SCF157/02 se poartă în interiorul sutienului pentru protejarea mameloanelor împotriva iritării şi colectarea laptelui în exces.

1 buc în stoc
7783 Lei
Product image

Kit premium 16 mm (biberon+accesorii), Spectra

 
8188 Lei

Categoria Accesorii alăptare este sortată pentru tine după Nr. review-uri. Aruncă o privire la produsele din categoria Accesorii alăptare ordonate după Preț crescător. Produsele din categoria Accesorii alăptare sunt sortate pentru a afișa mai întâi După popularitate.