Abțipilduri (0 produse)

Creați-vă propriile povești cu stickerele reutilizabile, lavabile și fără lipici. Acestea pot fi utilizate în toată casa, lipindu-se ușor de orice suprafață. În acest mod, cei mici iși pot lăsa imaginația să zboare și să se bucure de ore de …

Arată toate informațiile

Creați-vă propriile povești cu stickerele reutilizabile, lavabile și fără lipici. Acestea pot fi utilizate în toată casa, lipindu-se ușor de orice suprafață. În acest mod, cei mici iși pot lăsa imaginația să zboare și să se bucure de ore de distracție.

  • stickerele nu conțin adeziv
  • nu lasă urme după dezlipire
  • pot fi lipite pe suprafețe umede și uscate

Lipiți-le în baie, de frigider, podea, uși, piese de mobilier sau oriunde altundeva cu o suprafață netedă, apoi îndepărtați-le rapid, fără reziduri. Complet reutilizabile, stickerele sunt de lunga durată și oferă oportunități de joacă nesfârșite copiilor.

Nu ai găsit ce căutai?

Spune-ne ce produse vrei să listăm pe site.

Recomandă un produs
Nu ai găsit ce căutai?

Ai nevoie de ajutor?

Contactează-ne și te ajutăm cu plăcere să selectezi sau să găsești produsul potrivit.

Ai nevoie de ajutor?

Aruncă o privire la produsele din categoria Abțipilduri ordonate după Preț crescător. Aruncă o privire la produsele din categoria Abțipilduri sortate după articole Preț descrescător. Produsele din categoria Abțipilduri sunt sortate pentru a afișa mai întâi După popularitate.